Niet-opgeslagen wijzigingen ongedaan maken
In verschillende schermen is het nu mogelijk om niet-opgeslagen wijzigingen ongedaan te maken.
Na het maken van een wijziging verschijnt de knop ‘Wijzigingen ongedaan maken’.
Bij het verlaten van de pagina wordt gevraagd of je de niet-opgeslagen wijzigingen alsnog wilt opslaan.
Dit is beschikbaar bij het toevoegen/bewerken van gebruikers, autorisatieschema’s, procuratieschema’s en bij het instellen van e-mailherinneringen.